Aktuelnosti

Обавештење - Сектор за ванредне ситуације

Objavljeno u Aktuelnosti.

 

У оквиру обележавања Дана сећања на страдање и прогон Срба, ради одавања почасти трагично страдалом српском народу у акцији хрватске војске под називом "Олуја", дана 5. августа 2015. године тачно у 12,00 часова, у сарадњи са органима локалне самоуправе и градских општина, повереницима цивилне заштите, привредним друштвима и другим правним лицима на чијим објектима се налазе сирене за јавно узбуњивање, активираће се сирене емитовањем звучног сигнала "престанак опасности" у трајању од 60 секунди.

У складу са налогом МУП-а Републике Србије - Сектор за ванредне ситуације - Управа за ванредне ситуације у Београду, 07/9 број  87-65/15, од дан 04.08.2015. године, обавештавамо Вас да ће у оквиру манифестације обележавања Дана сећања на страдање и прогон Срба, ради одавања почасти трагично страдалом српском народу у акцији хрватске војске под називом "Олуја", дана 5. августа 2015. године тачно у 12,00 часова, у сарадњи са органима локалне самоуправе и градских општина, повереницима цивилне заштите, привредним друштвима и другим правним лицима на чијим објектима се налазе сирене за јавно узбуњивање, активирати сирене емитовањем звучног сигнала "престанак опасности" у трајању од 60 секунди.

Запослени у свим јавним предузећима и установама ће у 11,55 часова, изаћи на улицу, испред својих радних просторија, те минутом ћутања и стајањем, одати почаст трагично страдалом српском народу.