Aktuelnosti

Дидактички материјал за школе

Objavljeno u Aktuelnosti.

altЧланице Већа градске општине Младеновац, Сузана Васић и Гордана Димитријевић Бјеличић, предале су поклон пакете школског прибора, дидактичког материјала, ученицима са сметњама у развоју.

Поклон пакети школског прибора (дидактички материјал) уручени су у два одељења која похађују деца са сметњама у развоју, у ОШ "Момчило Живојиновић" и ОШ "Свети Сава" у Младеновцу.

- Циљ употребе дидактичког материјала је омогућавање особама са сметњама у развоју да на лак, интересантан и занимљив начин савладају свакодневне животне вештине. Употребом овако осмишљеног материјала они стичу самопоуздање, осећање одговорности и важности у колективу - рекла је Васићева.

Пакети дидактичког материјала су подељени преко потпројета "Помоћ/оснаживање породица ученика основних школа - осетљиве категорије", у оквиру главног пројекта "Младеновац Младеновчанима". Осим овог, под главним пројектом "Младеновац Младеновчанима" се реализују још два потпројекта, "Да уживамо заједно у лепотама Србије - једнодневни излети пензионера" и "Да уживамо заједно у лепотама Србије" - деца оболела од мишићне дистрофије.

alt altalt