Aktuelnosti

Одржан Сајам запошљавања

Objavljeno u Aktuelnosti.

alt

Национална служба за запошљавање и Градска општина Младеновац организовали су данас Сајам запошљавања који је одржан у хали Спортско-рекреационог центра - Љубомир Ивановић Геџа.

Посетиоцима сајма обратио се Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

"Част ми је да вас поздравим и да вам се захвалим што сте се окупили на једном месту, вама што својим знањем и вештинама тражите посао, као и вама који успешно послујете и имате могућност да запослите нове раднике.

Никада до сада, од како Национална служба за запошљавање и општина Младеновац организују овај сајам, није било оволико интересовање предузећа којима су потребни радници. Ове године чак 43 фирме имају штандове на овом сајму и имају потражњу за 600 радних места различитих занимања, што је двоструко више него прошле године.

То говори да смо на добром путу и да труд који улажемо, уз огромну подршку Града Београда и Владе Републике Србије, даје резултате. Општина Младеновац је спремна да понуди сваку врсту помоћи и олакшица инвеститорима који би у нашем граду ширили свој посао и отварали нова радна места, што је наш највећи приоритет.

Уз захвалност фирмама из Младеновца које су традиционално присутне на овим сајмовима, посебну захвалност дугујемо привредницима из других места, из Гроцке, Тополе, Аранђеловца и Београда, који су препознали да Младеновац има квалификовану и квалитетну радну снагу која може да допринесе њиховом успешном пословању.

Свима вама који сте дошли да тражите посао, желим да већ данас дођете до свог запослења и себи и својим породицама омогућите још лепшу будућност", рекао је Глишић.

alt

 

 

 

 

 

 

На данашњем сајму учествовало је четрдесет три фирме из Младеновца и околине које изразиле потребу за више од 600 радних места различитих профила.

За шест месеци, након прошлогодишњег сајма посао је добило 101 лице.

alt