Aktuelnosti

Asfaltirane dve ulice u Rajkovcu

Objavljeno u Aktuelnosti.

alt

Ekipe preduzeća Arbag asfaltirale su ulice Milovana Jakšića i Miloša Crnjanskog u MZ "Rajkovac"€ u ukupnoj dužini od 500 metara.

Predsednik te mesne zajednice i odbornik u Skupštini opštine Mladenovac, Miodrag Mijailović, kaže da ulica Miloša Crnjanskog povezuje gornji deo Rajkovca, odnosno zaseoke Miloševiće, Žujeviće i Matiće sa ostatkom sela, što znači da građani više neće morati da izlaze na glavnu ulicu kako bi stigli do grada jer će imati alternativni put.

"€œAsfaltirali smo skoro sve ulice u Rajkovcu i s ponosom mogu da kažem da je ostalo da uredimo svega još dve do tri manje ulice i par krakova. Zahvaljujući politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovim mudrim odlukama, u mogućnosti smo da asfaltiramo ulice, rekonstruišemo vodovodnu i kanalizacionu mrežu i u kontinuitetu radimo na poboljšanju života na lokalnom nivou u svim mesnim zajednicama. Takođe se zahvaljujem našem predsedniku, Vladanu Glišiću, kojeg smo ponovo izabrali pre nekoliko dana. Želim mu da nastavi da vodi Mladenovac u istom pravcu kao i prethodnih godina. Verujem da ćemo, sa njim na čelu, još dosta toga uraditi u narednom periodu", rekao je Mijailović.

alt altalt