Aktuelnosti

Prijem za mladenovačke odbojkaše povodom plasmana u Prvu ligu Srbije

Objavljeno u Aktuelnosti.

 Pobedom u Prokuplju nad Topličaninom, ekipa Odbojkaškog kluba Mladenovac osvojila je prvo mesto u Prvoj B ligi Srbije. Mladenovčani su se tako vratili u viši rang takmičenja i naredne sezone će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Tim povodom, u svečanoj sali dr „Elsi Inglis“ organizovan je svečani prijem na kojem je član Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije, Milan Jovanović, momcima čestitao na uspehu i kapitenu Ognjenu Buliću uručio pehar.
Ulazak u Prvu ligu Srbije je veliki uspeh za mladenovačku odbojku, ocenio je predsednik OK „Mladenovac“, Radoslav Stojić. On je rekao da je uprkos svim poteškoćama izazvanim epidemiološkom situacijom u Srbiji, Odbojkaški klub Mladenovac uspeo da završi uspešno sezonu a da je jedna od ambicija i borba za plasman u Superligu.
U narednom periodu, kao i do sada, ovaj Odbojkaški klub imaće podršku Gradske opštine Mladenovac, istakao je predsednik opštine, Vladan Glišić i čestitao svim predstavnicima kluba na velikom uspehu. On je rekao da je cilj da se mladi motivišu da se bave sportom. Čestitke na ulasku u viši rang takmičenja uputio je i član Veća Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović.
Odbojkasi1
Odbojkasi2
Odbojkasi3
Odbojkasi4
Odbojkasi5
Odbojkasi6
Odbojkasi7
Odbojkasi8
Odbojkasi9