Aktuelnosti

Momirović: Rekonstrukcija nadvožnjaka u Mladenovcu dobro napreduje, izvođači da ubrzaju tempo

Objavljeno u Aktuelnosti.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas lokaciju rekonstrukcije nadvožnjaka – mosta u gradskoj opštini Mladenovac.
 
,,Zadovoljan sam napretkom radova na rekonstrukciji mosta, koji predstavlja kapiju Šumadije. Ovakvi mostovi ne mogu samo da se šminkaju, ne može rekonstrukcija da se improvizuje. Mi sada gradimo hiljade kilometara autoputeva, ali ako se ne završe ovakvi projekti, obilaznice oko gradova, lokalni puteve, nećemo ispuniti naš cilj. Zahvalan sam ljudima iz Puteva Srbije i Strabaga i očekujem i da ćemo ovo brzo završiti“, rekao je ministar Momirović i zamolio građane Mladenovca da imaju razumevanja za radove u toku.
 
Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić naglasio je da očekuje puštanje saobraćaja na ovom mostu za nekoliko nedelja i zahvalio se resornom ministarstvu i izvođaču radova na posvećenosti.
 
Rekonstrukcija ovog nadvožnjaka – mosta u Ulici Kralja Petra Prvog povezuje centar Mladenovca sa putem ka Topoli i nalazi se na deonici državnog puta II A reda br. 147, Mladenovac - Mladenovac (Selevac). Dužina nadvožnjaka je 215 metara, od toga sama konstrukcija je dužine 50 metara, a pristupne saobraćajnice sa obe strane su dužine 165 metara.
Momirovic2
Momirovic3
Momirovic4
Momirovic5
Momitovic1