logo

Вести

Обележена годишњица Нато бомбардовања

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999. у градском парку, представници Градске општине Младеновац и борачких удружења обележили су двадесет четири године од почетка НАТО агресије на Југославију и сећање на тринаесторицу Младеновчана који су погинули у ратним сукобима током последње деценије прошлог века, од којих је најмлађи имао само 19 година.

Опширније

Попис пољопривреде 2023

Попис пољопривреде 2023. припрема, организује и спроводи Републички завод за статистику, у складу са Законом о Попису пољопривреде 2023. године („Службени гласник РС“, бр. 76/21 ) и у оквиру пројекта претприступних фондова Европске уније IPA 2018 (Instrument Pre-accession Assistance 2018).

Пописивање газдинстава биће реализовано од 1. јуна до 15. децембра 2023. године.

Опширније

Прикључи се – упутство за прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру

Сви грађани који живе у нелегално изграђеним објектима могу да преузму Упутство за привремено прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру.са сајта Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, информишу се, припреме документацију и пријаве се за прикључење на струју, воду, гас, грејање или канализацију.

Опширније

Улична трка окупила више од 500 такмичара

Више од 500 такмичара учествовало је на традиционалној спортској манифестацији „Улична трка“, коју организује Атлетски клуб Младеновац, под покровитељством Градске општине Младеновац и Спортског савеза Младеновац.

Опширније

Глас за информатички кабинет - подржимо ОШ "Живомир Савковић" из Ковачевца

Телеком Србија, уз подршку Министарства просвете Републике Србије, опрема основне школе информатичким кабинетима у оквиру кампање „Стварамо знање“.

Опширније

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац број IV-00-06-28/2-2/2023, а закључно са пријавама приспелим на дан 18.9.2023. године.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.