Актуелности

Веће усвојило ребаланс буџета

Објављено у Актуелности.

На данашњој седници Већа градске општине Младеновац усвојено је више тачака које ће се наћи пред одборницима предстојећег скупштинског заседања. Између осталог, већници су усвојили и предлог ребаланса овогодишњег буџета.

Осим ребаланса буџета Веће се позитивно изјаснило и о Извештају о извршењу буџета током осам месеци ове године, као и о шестомесечном Извештају о раду Општинске управе, који укључује и Извештај о привреди у Младеновцу.

Све тачке су усвојене без расправе и једногласно, осим предложених измена и допуна Одлуке о Јавном правобранилаштву. Код гласања о овој тачки уздржана је била Драгана Лукач-Зечевић.

Веће је данас усвојило и измене и допуне Програма уређења грађевинског земљишта, као и Ребаланс програма пословања ЈП "ДИП". Усвојен и предлог Скупштини за именовање нове Изборне комисије.

Већници су одбили две жалбе упућене на закључке Одељења за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине. Тако су као неосноване, одбијене жалбе предузеће "Војиновић-комерц" од 8. септембра 2011. и жалба Александра Грчића од 7.9.2011. године. Беће се позитивно изјаснило о Извештају о раду система противградне одбране на подручју Радарског центра "Букуља" за период од 15.4 до 15.7. 2011. године.