logo

Актуелности

Попис пољопривреде 2023

Попис пољопривреде 2023. припрема, организује и спроводи Републички завод за статистику, у складу са Законом о Попису пољопривреде 2023. године („Службени гласник РС“, бр. 76/21 ) и у оквиру пројекта претприступних фондова Европске уније IPA 2018 (Instrument Pre-accession Assistance 2018).

Пописивање газдинстава биће реализовано од 1. јуна до 15. децембра 2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Прикључи се – упутство за прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру

Сви грађани који живе у нелегално изграђеним објектима могу да преузму Упутство за привремено прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру.са сајта Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, информишу се, припреме документацију и пријаве се за прикључење на струју, воду, гас, грејање или канализацију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Улична трка окупила више од 500 такмичара

Више од 500 такмичара учествовало је на традиционалној спортској манифестацији „Улична трка“, коју организује Атлетски клуб Младеновац, под покровитељством Градске општине Младеновац и Спортског савеза Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Глас за информатички кабинет - подржимо ОШ "Живомир Савковић" из Ковачевца

Телеком Србија, уз подршку Министарства просвете Републике Србије, опрема основне школе информатичким кабинетима у оквиру кампање „Стварамо знање“.

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац број IV-00-06-28/2-2/2023, а закључно са пријавама приспелим на дан 18.9.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана манифестација „Из Младеновца за Србију“

Данас смо прошетали кроз шаролик свет домаћих производа од воћа и поврћа, меда, прерађевина од меса, рукотворина и других производа који носе у себи мирис и укус нашег краја, али и душу оних који су их стварали.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обавештење - „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији"

Градска општина Младеновац је организовала  Локалну службу за пријем притужби која ће служити као део механизма за решавање притужби и као локални информациони центар, а у вези са реализацијом Пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији".

Опширније

  • Датум креирања: .

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано општинско такмичење у пливању

Општинско такмичење у пливању за ученике основних школа од петог до осмог разреда, у организацији Спортског савеза и Општине Младеновац, одржано је на базенима Спортског центра „Љубомир Ивановић-Геџа“.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.