logo

Актуелности

Измене на линијама 493 и 493К

На састанку са представницима Секретаријата за јавни превоз Града Београда и превозника СП “Ласта”, постигнут је договор да се одређени број полазака са линије 493 пребаци на линију 493К, чиме би се смањила километража и време путовања од Младеновца до Београда и обратно.

Опширније

  • Датум креирања: .

Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа

Пријемом за чланове Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота, обележили смо Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа, 15. октобар.

Опширније

  • Датум креирања: .

Председник Вуксановић о иницијативи за квалитетнији превоз

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић подсетио је за говорницом на последњем скупштинском заседању да су, у сарадњи са грађанима који су на друштвеним мрежама покренули петицију за побољшање превоза на линији 493 и руководством СП „Ласта“, прошле недеље већ предузети кораци у вези са успостављањем квалитетнијег превоза.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обележен Дан ослобођења Младеновца

Свечаном академијом и полагањем венаца на спомен обележја у Младеновцу и Међулужју, обележили смо један од најзначајнијих датума у историји нашег градa, Дан ослобођења Младеновца у Другом светском рату – 12. октобар.

Опширније

  • Датум креирања: .

Отварање главне сале Центра за културу и туризам крајем месеца

Младеновачки Центар за културу и туризам ускоро стартује са програмом у новој, савременој, мултифункционалној сали која ће бити једна од најлепших у Србији!

Опширније

  • Датум креирања: .

Београдски уметнички савет уручио донацију за лечење Нине Благојевић

Београдски уметнички савет уручио је донацију у износу од 350.000 динара породици Благојевић за лечење њихове ћерке Нине Благојевић. Донацију је испред Београдског уметничког савета доделио уметнички директор Стефан Стојковић, уз присуство председника општине Младеновац, Богдана Вуксановића.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.