logo

Актуелности

Дневни ред 2. седнице Скупштине градске општине Младеновац

На основу члана  80. Пословника Скупштине градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 10/20), с а з и в а   се

ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ,  за 15. јули 2024. године (понедељак) у Великој сали Скупштине градске општине Младеновац, са почетком у 10,00 часова.

Опширније

  • Датум креирања: .

Подршка младеновачким планинарима

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић испратио је јутрос групу младеновачких планинара, чланнова Планинарског клуба „Гребен“, који су кренули у освајање врхова планинског масива Маглића у Републици Српској.

Опширније

  • Датум креирања: .

Председник Градске општине Младеновац посетио и уручио поклоне Дневном боравку за децу и омладину са сметњама у развоју

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић, са својим сарадницима, посетио је Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју. Овој установи уручио је на поклон дидактички материјал и материјал за радну терапију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Богдан Вуксановић преузео дужност председника Градске општине Младеновац

У срдачном разговору, досадашњи и новоизабрани председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и Богдан Вуксановић, обавили су данас примопредају дужности.

Опширније

  • Датум креирања: .

Изабрано ново општинско руководство

На конститутивној седници Скупштине општине Младеновац, већином гласова одборника, за председника Скупштине изабран је Драган Вукадиновић, а за заменика председника Зоран Стевановић.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни конкурси - Младеновац

Обавештавамо вас да је у складу са потписаним Споразумом на сајту Националне службе за запошљавање објављен Јавни конкурс за организовање и спровођење јавних радова на којима се ангажују особе са инвалидитетом- суфинансирање и Јавни конкурс за организовање и спровођење јавних радова на којима се ангажују остала незапослена лица – техничка подршка.

Опширније

  • Датум креирања: .

Први дан Деффеста

Након пријема учесника Међународног дечјег фестивала фолклора код председника Градске општине Младеновац, Владана Глишића, у оквиру Деффеста, организован је дефиле фолклорних ансамбала главном улицом, а потом је уследило свечано отварање и концерт на градском тргу.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.