Актуелности

Одржана друга седница штаба за ванредне ситуације

Објављено у Актуелности.

 

Штаб за ванредне ситуације Градске општине Младеновац закључио је да се услед свих до сада предузетих мера водоснабдевање нормализује. Како је речено на седници Штаба, због високих температура и велике потрошње, у појединим деловима општине који припадају другој висинској зони, може доћи до привременог нестанка воде и где је такође могуће и замућење воде.

Цистерне пијаће воде ће бити упућене у улице које припадају другој висинској зони у Месној заједници ,,25.Мај", и деловима месних заједница ,,Село Младеновац", ,,Влашка" и ,,Рајковац".

„Очекујемо да ћемо препумпавањем воде у резервоар у другој висинској зони стабилизовати водоснабдевање у Месној заједници ,,Село Младеновац" у току поподневних сати.

Апелујемо на суграђане да рационално троше воду и да буду солидарни што ће додатно утицати на ефикасност предузетих мера од стране Штаба за ванредне ситуације Градске општине Младеновац, а све у циљу брже нормализације водоснабдевања на територији наше општине“, рекао је Владан Глишић, председник Градске општине Младеновац и командант општинског Штаба за ванредне ситуације.

Stabvs1
Stabvs2
Stabvs3
Stabvs4