Aktuelnosti

Sednica Upravnog odbora Sajma etno hrane i pića održana u Mladenovcu

Objavljeno u Aktuelnosti.

 

U svečanoj sali dr "Elsi Inglis" u Mladenovcu održana je 58. sednica Upravnog odbora Sajma etno hrane i pića. Ova manifestacija se održava svakog novembra na Beogradskom sajmu.

Član Upravnog odbora Sajma etno hrane i piča, direktorka preduzeća Mlekara Granice Svetlana Vukadinović,  rekla je da je Mladenovac počastvovan što je organizator i domaćin ovakvog skupa, kao i da je prošle godine štand na kojem su izlagala udruženja i proizvođači iz opštine Mladenovac bio najveći, jer je veliko interesovanje proizvođača i firmi koji žele da se predstave na ovoj sajamskoj manifestaciji.

Član Saveta Sajma etno hrane i pića, Mirjana Lukić, zahvalila je opštini Mladenovac na gostoprimstvu i istakla dobru saradnju organizatora Sajma sa izlagačima iz opštine Mladenovac. Takođe je pohvalila njihov rad i istakla je da su proizvodi ovdašnjih izlagača izuzetnog kvaliteta i kao takvi sa razlogom su nagrađivani.

Učesnike sastanka pozdravio je predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić koji je tom prilikom istakao da se Mladenovac već sedam godina predstavlja na Sajmu etno hrane i pića u Beogradu i da su izlagači iz ove opštine ostvarili više zapaženih nagrada i priznanja.

“Sa rukovodstvom Sajma ćemo uspostaviti još bolju saradnju kako bi svim našim izlagačima obezbedili još bolje uslove za njihovo predstavljanje. Naša opština će izdvojiti sredstva kao podršku svim našim udruženjima i pojedincima koji se bave proizvodnjom etno hrane i pića i drugih sličnih proizvoda“, rekao je Glišić.

Nakon sastanka, domaćini su sa kolegama iz Upravnog odbora Sajma etno hrane i pića obišli gradski park i Muzej Mladenovca.

Uoetnosajam1
Uoetnosajam2
Uoetnosajam3
Uoetnosajam4