logo

Aktuelnosti

Zakazana 8.sednica Skupštine opštine Mladenovac

Na osnovu člana 80. Poslovnika Skupštine gradske opštine Mladenovac ("Službeni list grada Beograda", broj 10/20), s a z i v a m

            OSMU SEDNICU SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC  za 27.9.2021. godine (ponedeljak) u Velikoj sali Skupštine gradske opštine Mladenovac, sa početkom u 16,00 časova

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Održano "Rabrovačko prelo"

U porti crkve Sv.Đorđa, u organizaciji KUD "Prelo" iz Rabrovca, po četvrti put je održana manifestacija "Rabrovačko prelo", koja se ove godine organizuje u okviru tradicionalne manifestacije "Dani evropske baštine".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Podela tableta osnovcima u Mladenovcu

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, podelio je danas tablet uređaje učenicima OŠ „Živomir Savković” u mladenovačkoj Mesnoj zajednici Kovačevac i predstavio ovaj projekat koji omogućava sprovođenje digitalne nastave.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Manifestacija "Kosmajski kazan" u Pružatovcu okupila veliki broj gostiju i izlagača

Druga po redu manifestacija "Kosmajski kazan" okupila je ovog vikenda veliki broj posetilaca u Pružatovcu, kod Mladenovca, koji su imali priliku da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu i degustiraju najukusniju hranu i piće pripremljene po tradicionalnoj recepturi izlagača iz ovog kraja.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Povodom Projekta "Osnažene - ujedinjene" održan sastanak sa udruženjem "OKO"

Predstavnici Centra za zaštitu ljudskih i manjinskih prava i vrednosti „OKO“ prezentovali su na sastanku sa predstavnicama Gradske opštine Mladenovac projekat „Osnažene – Ujedinjene“, koji je namenjen osnaživanju žena sa sela za aktivno učešće u javnom životu lokalne zajednice kroz veću zastupljenost u svim sferama društva.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.