logo

Aktuelnosti

Ponos Mladenovca - Gimnastičari iz Gimnazije treći u državi

Na državnom školskom prvenstvu u sportskoj gimnastici održanom u gimnastičarskom klubu Partizan u Sportskoj hali Kostolac, ekipa mladenovačke Gimnazije osvojila je sjajno treće mesto. Istorijski uspeh ostvarili su učenici Gimnazije Kosta Miletić 4/1, Miloš Kulić 4/5 i Aleksa Blagić 3/1 koje je predvodio profesor Miloš Vojnović

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Besplatne sadnice za građane

 Gradska opština Mladenovac obezbedila je sto sadnica belog jasena koje će biti besplatno podeljene građanima. Mladenovčani koji žele da oplemene svoj životni prostor mlade sadnice belog jasena mogu da preuzmu u petak, 16. aprila na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra „Ljubomir Ivanović – Gedža“ u 10 sati.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Radni sastanak sa gradonačelnikom Beograda

 Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić održao je danas sastanak sa predsednikom opštine Mladenovac Vladanom Glišićem, na kojem su se vodili razgovori o ključnim projektima koji su važni za Mladenovac. Najvažniji od njih je projekat Makiš–Mladenovac, ali i brojni ekološki projekti od velikog značaja za život žitelja Mladenovca.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.