logo

Aktuelnosti

Deveti "Kids Fest" u Mladenovcu

U prepunoj galeriji „Foaje“ mladenovačkog Centra za kulturu i turizam, otvoren je „Kids Fest“. Deveti put zaredom ova ustanova kulture pretvara se u čarobni svet mašte, tradicionalnom smotrom za najmlađe.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Edukacija o odgovornom vlasništvu u mladenovačkim školama

Mladenovac, organizovala je edukacije o odgovornom vlasništvu za učenike osnovnih škola „Sveti Sava“, „Momčilo Živojinović“ i „Kosta Đukić“. Zabavna i korisna predavanja imaju za cilj da deca u što ranijem uzrastu prepoznaju značaj odgovornog ponašanja prema ljubimcima kako bi postali savesni vlasnici pasa, ali i društveno odgovorni ljudi.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Mladenovac na sajmu etno hrane i pića

Na 16. Međunarodnom Sajamu etno hrane i pića u Beogradu učešće je uzelo i 17 proizvođača sa teritorije opštine Mladenovac koji tradicionalne domaće proizvode izlažu na štandu Gradske opštine Mladenovac i Grada Beograda. Gosti na štandu opštine Mladenovac su proizvođači sa Pala iz Republike Srpske.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.