logo

Aktuelnosti

Podrška udruženjima i manifestacijama

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović, posetio je Udruženje odgajivača goveda simentalske rase iz Pružatovca koje se bavi odabirom i selekcijom svih vrsta domaćih životinja za dalje gajenje i izvođenje na manifestacije i sajmove.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Sastanak predsednika Gradske opštine Mladenovac sa direktorima ustanova i preduzeća

U cilju upoznavanja sa trenutnom situacijom u ustanovama i preduzećima koja su od vitalnog značaja za funkcionisanje Opštine i mogućnostima unapređenja njihovog rada, predsednik Gradske opštine Mladenovac Bogdan Vuksanović sastao se sa direktorom SP „Lasta“ Stefanom Jeremićem, načelnikom Policijske stanice Mladenovac Đorđem Burdeljom, komndirom Vatrogasno spasilačke jedinice Nikolom Ilićem, direktorom Doma zdravlja Vitomirom Isailovićem i direktorkom Specijalne bolnice za interne bolesti, Suzanom Dmitrović Banković.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Prijem za mlade karatiste

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović, primio je danas takmičare Karate kluba „Mladenovac“ i njihove trenere, osvajače medalja na prvenstvu Balkana u Instanbulu koje je okupilo 1700 takmičara iz 12 država. Uz čestitke na postignutom uspehu, Vuksanović je mladim karatistima uručio i poklon vaučere za kupovinu sportske opreme.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Apel na racionalnu potrošnju vode

Imajući u vidu da je poslednjih dana povećana nenamenska potrošnja vode usled zalivanja bašti, zelenih i betonskih površina, punjenja bazena i slično, Štab za vanredne situacije apeluje na sugrađane da budu solidarni i da racionalno troše vodu, kako bismo je svi imali tokom izuzeto toplog i sušnog perioda koji nas, prema prognozama meteorologa, očekuje i narednih dana.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.