logo

Aktuelnosti

Apel za pomoć

U teškim danima posle tragedija koje su mnoge porodice zavile u crno, želimo da pokažemo solidarnost i da ljubavlju i dobrotom popravimo svet u kojem živimo i u kojem rastu naša deca kako bi ga za njih ostavili boljim nego što je trenutno.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.1.2023. godine do 3.5.2023. godine

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.1.2023. godine do 3.5.2023. godine - po dostavljenim prijavama na Javni konkurs br. II-00-06-2/374/2023 od 3.4.2023. godine.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Ambasador Australije u poseti opštini Mladenovac

Ambasador Australije, Njegova ekselencija Daniel Emeri, sastao se sa predsednikom opštine Mladenovac Vladanom Glišićem prilikom kraće posete opštini Mladenovac. U delegaciji koja je posetila Mladenovac bio je i Bojan Pajić, kapetan u penziji čiji su se preci borili u Prvom svetskom ratu, autor knjige “Australijanci sa Srbima u Prvom Svetskom ratu”.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.