Aktuelnosti

Završen tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Objavljeno u Aktuelnosti.

Ekipa „GSP Beograd“ osvojila je prvo mesto na tradicionalnom Novogodišnjem turnira u malom fudbalu u seniorskoj konkurenciji, savladavši u finalu „Barku“ rezultatom 4:0. U utakmici za treće mesto, tim „Promo kids“ pobedio je „AS Dragi“ sa 5:3.

U kategoriji veterana, titulu pobednika ponela je ekipa „OFK Mladenovac – veterani“, drugo mesto osvojio je „Libar Hom“, a treće „Frigo sistem“.

Pehare najboljim ekipama i pojedincima uručili su predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, i član Veća resorno zadužen za sport, Dejan Ninković.

Za najboljeg igrača turnira u seniorskoj konkurenciji proglašen je Nikola Janićijević, najboljeg golmana Nikola Stoisavljević, a za najboljeg strelca Vladimir Milić.

Najbolji igrač turnira u kategoriji veterana je Milan Stevančević, najbolji golman Darko Radojičić, dok je najbolji strelac Miloš Nikolić. Aleksandar Novović proglašen je za najboljeg sudiju turnira.

Pokrovitelj turnira je Gradska opština Mladenovac, dok su organizatori Sportski savez Mladenovca i Sportski centar „Ljubomir Ivanović Gedža“.

Malifudbal1
Malifudbal2
Malifudbal3
Malifudbal4
Malifudbal5