Актуелности

У Младеновцу одржан Сајам запошљавања

Објављено у Актуелности.

 
На данашњем Сајму запошљавања учествовало је 40 послодаваца који су исказали потребу за запошљавањем око 400 радника у области машинске, металске, електро, грађевинске, угоститељске, саобраћајне и трговачке струке.
 
Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, истакао је успешну сарадњу са Националном службом за запошљавање и додао да је до сада организовано осам сајмова, али и реализовано низ других значајних пројеката.
 
„Кроз заједнички пројекат који се односи на лица из теже запошљивих категорија, у претходних неколико година, посао је добило више од 200 грађана из ове категорије становништва и особа са инвалидитетом. Такође, радимо и на оспособљавању незапослених лица за покретање сопственог бизниса, као и на обучавању лица са евиденције незапослених за активно тражење посла. Сарадњу ћемо наставити и у наредној години како бисмо помогли нашим суграђанима који траже посао, а тако и послодавцима да добију квалитетне раднике и повећају број запослених, док би незапослена лица решила свој најважнији породични проблем, а то је запослење“, рекао је Глишић.
 
Sajamzaposljavanja1
Sajamzaposljavanja2
Sajamzaposljavanja3
Sajamzaposljavanja4
Sajamzaposljavanja5