logo

Јавни конкурс - "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија"

На основу члана 37. Статута градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 40/10-пречишћен текст), а у складу са Законом о заштити животне средине ("Сл. гласник РС" бр. 135/04, 36/09, 36/09 - др. закон, 72/09 и 43/11 - Одлука УС), Одлуком о буџету градске општине Младеновац за 2013. годину ("Службени лист града Београда", бр. 68/12) и тачком 2. подтачка 10. Програма коришћења посебне накнаде за заштиту и унапређење животне средине на територији Градске општине Младеновац бр. II-00-06-3/73/2013 од 25.1.2013. године, председник градске општине расписује

ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ РАДОВА НА ТЕМУ "СЛОГАН ЗА МОЈ ГРАД" И "НАЈЛЕПША ЕКО ФОТОГРАФИЈА"


Укупан износ средстава који се додељује на име награде за најбоље радове на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија", износи највише 20.000,00  динара. Средства по овом конкурсу додељују се ученицима средњих школа са територије Градске општине Младеновац, за најбоље радове на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија", сходно следећим критеријумима:

1. Оригиналност
2. Иновативност
3. Уметничка вредност
4. Изворност
5. Креативна посебност
6. Савремени приступ
7. Посвећеност Младеновцу.

Уколико до утврђеног рока за предају радова пристигне најмање по 5 пријава за конкурс за избор најбољих радова на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија", те уколико исте испуњавају услове конкурса, награде ће бити додељене на следећи начин:

* Радови на тему "Слоган за мој град":

1) Прва награда . . . . . .  . .  . . .  . . . 6.000,00 динара
2) Прва утешна награда . . .  . . . . .  2.000,00 динара
3) Друга утешна награда . . . . . . . . 2.000,00 динара

* Радови на тему "Најлепша еко фотографија":

1) Прва награда . . . . . .  . .  . . .  . . . 6.000,00 динара
2) Прва утешна награда . . .  . . . . .  2.000,00 динара
3) Друга утешна награда . . . . . . . . 2.000,00 динара

Право учешћа на конкурсу имају ученици средњих школа са територије Градске општине Младеновац.

Један ученик може учествовати са више радова.

Радови морају бити везани искључиво за Градску општину Младеновац.

Конкурсна документација садржи:

* Радови на тему "Слоган за мој град":

1. Штампани текст потписан ауторском шифром
2. Затворени коверат малог формата, са назнаком "АУТОР", који садржи све податке о аутору рада (име и презиме, назив и адреса школе, одељење, адреса и контакт телефон аутора)

* Радови на тему "Најлепша еко фотографија":

1. Фотографију формата 9х13 cm са ауторском шифром на полеђини
2. Затворени коверат малог формата, са назнаком "АУТОР", који садржи све податке о аутору рада (име и презиме, назив и адреса школе, одељење, адреса и контакт телефон аутора)

Пријаве се подносе Комисији за спровођење поступка јавног конкурса за избор најбољих радова на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија".

Пријаве се достављају поштом у затвореној коверти са назнаком "ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ РАДОВА НА ТЕМУ "СЛОГАН ЗА МОЈ ГРАД" - Не отварати" или " ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ РАДОВА НА ТЕМУ "НАЈЛЕПША ЕКО ФОТОГРАФИЈА" - Не отварати", на адресу Краља Петра I  бр. 173, 11400 Младеновац, или непосредно предајом на писарници Услужног центра градске општине Младеновац.

Рок за подношење радова је до 24.5.2013. године, до 15,00 часова.

Неблаговремене пријаве неће се разматрати и биће враћене подносиоцу пријаве неотворене, а непотпуне пријаве ће се сматрати неисправним.
Одлука о избору најбољих радова на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија", биће донета у року од 10 дана од дана закључења конкурса.

Награђени и ненаграђени радови биће објављени на интернет адреси Градске општине Младеновац www.mladenovac.gov.rs. Радови ће бити објављени у року од 30 дана од доношења Одлуке о избору најбољих радова на тему "Слоган за мој град" и "Најлепша еко фотографија". Поред сваког рада биће назначени основни подаци о аутору истог (име и шифра), као и информације о наградама.

Јавни конкурс је једностепен и анониман. Најбољи радови на задате теме јавног конкурса, биће презентовани на Светски дан животне средине, дана 5.6.2013. године.

Јавни конкурс објавити на званичној интернет презентацији и огласним таблама Градске општине Младеновац.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.