logo

Пољопривреда

Нова помоћ државе за пољопривреднике: Расписан јавни позив за подстицаје за подизање вишегодишњих засада воћа и хмеља

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде расписало је Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства кроз подршку подизања вишегодишњих производних засада воћака и хмеља за 2024. годину.

Захтеви се подносе до 17. октобра, а највиши укупни износ подстицаја који корисник може да оствари у једној календарској години је три милиона динара.

Подстицаји се остварују за нове производне засаде подигнуте у четвртом кварталу 2023. или у првом и другом кварталу ове године, осим за засаде јагода који могу бити подигнути и у трећем кварталу 2024.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обавештење о обукама за пољопривредне произвођаче

Секретаријат за пољопривреду у сарадњи са Пољопривредним факултетом и ове године спроводи бесплатне обуке у области пчеларства, воћарства и органске производње за пољопривредне произвођаче са територије града Београда. Обуке ће се одржати у просторијама Пољопривредног факултета у Земуну и то: органска производња 04. и 05.10.2024. године, воћарство 07, 08. и 09.10.2024. године и пчеларство 14, 15. и 16.10.2024. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Прелиминарна ранг листа за набавку трактора

Обавештавамо пољопривртедне произвођаче да је Секретаријат за пољопривреду града Београда објавио прелиминарну ранг листу за доделу подстицајних средстава за набавку трактора на територији града Београда за 2024. годину.

Опширније

  • Датум креирања: .

Прелиминарна ранг листа за набавку прикључних машина

Обавештавамо пољопривредне произвођаче да је Секретаријат за пољопривреду града Београда објавио Прелиминарну ранг листу за доделу подстицајних средстава за набавку пољопривредних машина на територији града Београда за 2024. годину:

Опширније

  • Датум креирања: .

Нови рок за подношњење захтева на Први ИПАРД III јавни позив за М1 – 16. септембар 2024. године

Обавештавамо заинтересоване пољопривредне произвођаче да се Први јавни позив за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава у изградњу и опремање објеката, као и подизање вишегодишњих производних и матичних засада, у оквиру ИПАРД III програма, објављен 23. фебруара 2024. године, мења у делу који се односи на рок за подношење захтева.

Према Измени број 5 Јавног позива захтев за одобравање права на подстицаје подноси се до 16. септембра 2024. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Предлог одлуке о додели подстицајних средстава за набавку трактора и пољопривредних прикључних машина

Предлог одлуке о додели подстицајних средстава за набавку трактора и пољопривредних прикључних машина

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.