logo

Култура

Отворен пети Валтер Фест

Спектакуларним ватрометом синоћ је у Центру за културу и туризам Младеновац почео „Валтер Фест“, филмски фестивал посвећен сећању на Велимира Бату Живојиновића.

Опширније

  • Датум креирања: .

Најава догађаја "Културно лето"

altЧлан Већа задужен за културу, Зоран Јоцић, у присуству учесника и организатора предстојећих догађаја, најавио је културно забавне манифестација које ће се одржати у оквиру "Културног лета".

Опширније

  • Датум креирања: .

Предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије"

altГрадска општина Младеновац организује предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије" које ће држати др. Јасмина С. Ћирић, научни сарадник Института за историју уметности Филозофског факултета у Београду. Предавање ће се одржати у петак, 10. маја, у Свечаној сали "др Елси Инглис" са почетком у 19,00 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Додељена признања најбољим младеновачким спортистима

alt

На свечаној седници, одржаној у организацији Спортског савеза Младеновца, градске општине Младеновац и Спортског центра, уручене су награде и признања најбољим младеновачким спортистима, екипама, тренерима и спортским радницима за 2018. годину.

Опширније

  • Датум креирања: .

Најава годишњих концерата КУД-ова "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић"

altПредседници Културно уметничких друштава "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић" најавили су годишње концерте као и будуће активности својих друштава.

Опширније

  • Датум креирања: .

Представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића

altГрадска општина Младеновац организује представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића које ће се одржати 21.12.2018. године од 18,00 сати у свечаној сали "др Елси Инглис".

Опширније

  • Датум креирања: .

Успешна година Центра за културу и туризам

altДиректор Центра за културу и туризам, Бранко Милорадовић, рекао да је година на измаку била успешна за ову установу, како на програмском и инфраструктурном плану тако и у погледу техничке опремљености.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.