logo

Актуелности

Седница Управног одбора Сајма етно хране и пића одржана у Младеновцу

 

У свечаној сали др "Елси Инглис" у Младеновцу одржана је 58. седница Управног одбора Сајма етно хране и пића. Ова манифестација се одржава сваког новембра на Београдском сајму.

Члан Управног одбора Сајма етно хране и пича, директорка предузећа Млекара Границе Светлана Вукадиновић,  рекла је да је Младеновац почаствован што је организатор и домаћин оваквог скупа, као и да је прошле године штанд на којем су излагала удружења и произвођачи из општине Младеновац био највећи, јер је велико интересовање произвођача и фирми који желе да се представе на овој сајамској манифестацији.

Члан Савета Сајма етно хране и пића, Мирјана Лукић, захвалила је општини Младеновац на гостопримству и истакла добру сарадњу организатора Сајма са излагачима из општине Младеновац. Такође је похвалила њихов рад и истакла је да су производи овдашњих излагача изузетног квалитета и као такви са разлогом су награђивани.

Учеснике састанка поздравио је председник Градске општине Младеновац Владан Глишић који је том приликом истакао да се Младеновац већ седам година представља на Сајму етно хране и пића у Београду и да су излагачи из ове општине остварили више запажених награда и признања.

“Са руководством Сајма ћемо успоставити још бољу сарадњу како би свим нашим излагачима обезбедили још боље услове за њихово представљање. Наша општина ће издвојити средства као подршку свим нашим удружењима и појединцима који се баве производњом етно хране и пића и других сличних производа“, рекао је Глишић.

Након састанка, домаћини су са колегама из Управног одбора Сајма етно хране и пића обишли градски парк и Музеј Младеновца.

Uoetnosajam1
Uoetnosajam2
Uoetnosajam3
Uoetnosajam4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.