logo

Актуелности

Кроз бесплатну школу пливања прошло више од 500 младеновачких малишана

 

На базенима младеновачког Спортског центра у протеклих месец и по дана 527 деце научило је да плива или усавршило технику пливања. Другој групи малишана који су успешно савладали обуку, дипломе је уручио директор Спортског центра Љубомир Ивановић - Геџа, Богдан Вуксановић.

„Поносан сам што смо ове године успели да упишемо сву заинтересовану децу што је уједно и рекордан број у односу на све претходне сезоне. Осмеси родитеља и деце и ова слика данас на нашим базенима и трибинама говори више од речи. Спортски центар је ту за све генерације, од 7 до 77 година, а трудићемо се да врло брзо садржај проширимо и припремимо лепа изненађења за наше суграђане, спортисте и рекреативце“, рекао је Вуксановић.

Бесплатну школу пливања општина Младеновац организовала је у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда. И ове године Спортски центар је организовао ’’бесплатну среду’’за све ученике, а ђацима генерације ова установа је поклонила сезонске улазнице за базене.

Maliplivaci1
Maliplivaci2
Maliplivaci3
Maliplivaci4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.