logo

Актуелности

У недељу, 11. септембра други овогодишњи вашар у Младеновцу – део главне улице биће привремено затворен за саобраћај

ЈКП „Пијаце“ Младеновац организоваће други овогодишњи вашар у недељу, 11. септембра, на празник Усековање главе Светог Јована Крститеља.

Вашар ће бити организован у центру града, у делу улице Краља Петра Првог, од раскрснице са улицом Николе Пашића до раскрснице са улицом Јанка Катића и од раскрснице са улицом Јанка Катића до раскрснице са улицом Војводе Путника.

Због одржавања ове манифестације, наведени делови улице Краља Петра I биће затворени за саобраћај у периоду од 10.9.2022. године од 22:00 сата до 11.9.2022. године у 24:00 сата, стоји у обавештењу ЈКП „Пијаце Младеновац“. Из овог предузећа моле кориснике стамбених и пословних објеката на овим локацијама, молимо Вас да имате у виду напред наведено те да своје пословне и приватне активности у наведеном периоду прилагодите условима одржавања поменуте манифестације. 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.