logo

Актуелности

Бесплатни излети за старије суграђане

Група од 50 младеновачких пензионера отпутовала је јутрос на бесплатан једнодневни излет у Крагујевац, који је Градска општина Младеновац организовала у оквиру пројекта "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије". Старији суграђани посетиће манастире Каменац и Дивостин, а део дана провешће у обиласку Крагујевца.

 

Пензионере је на излет испратио председник Градске општине Младеновац Владан Глишић који им је пожелео срећан пут, добро здравље, да се лепо проведу и да се врате са лепим утисцима.

 

„Поред подршке најмлађима кроз финансирање екскурзија, стипендија, новчане помоћи новопеченим родитељима, пројекта „Аутоседиште за свако дете“, настављамо и са бесплатним излетима за старије суграђане. Желимо да им омогућимо да обиђу познате туристичке дестинације и наше знаменитости, да се друже и присете се неког времена када су градили ову земљу. Ово је прилика и да разговарамо са људима који су своју младост посветили изградњи државе и ја увек желим да чујем њихове сугестије и искуства“, рекао је Глишић.

 

Пензионери за излете могу да се пријаве у згради општине Младеновац, канцеларија број 9, од 8,00 до 15,00 сати. Све додатне информације могу се добити на број телефона 011/8241-606.

Izletpenzionera1
Izletpenzionera2
Izletpenzionera3
Izletpenzionera4
Izletpenzionera5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.