logo

Актуелности

Младеновчани у Призрену

На позив младеновачког Друштва пријатеља манастира Св.Архангели код Призрена, прослави манастирске славе, испред Градске општине Младеновац, присуствовао је члан Општинског већа, Драган Павловић.

Павловић је том приликом Епископу Рашко-призренском, Теодосију уручио Плакету градске општине Младеновац владики за монаштво призренског манастира Св.Архангели. Иначе, прослави манастирске славе 26. јула присуствовало је и руководство ОО Јединствене Србије Младеновац, представник ГРАФ-а из Младеновца, који су том приликом уручили новчану помоћ за изградњу манастира.

Овом догађају присуствовало је око две стотине верника из разних крајева Косова и Метохије, централне Србије и Црне Горе. Обраћајући се окупљеним верницима, Владика је говорио  посебно о Св. Архангелу Гаврилу који је донео радосну вест Пресветој Богородици, благовестећи јој рођење Спаситеља Христа.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.