logo

Актуелности

Пријем за Николу, медицинског техничара из Хитне службе

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић угостио је у свом кабинету Николу Стевановића, медицинског техничара из младеновачке Хитне службе који је прошле недеље, заједно са својим колегама, породио суграђанку Наташу Димитријевић.

Никола је прикупио бројне симпатије када је његова фотографија са тек рођеном бебом постала вирална на друштвеним мрежама у Србији.
Препричавајући недавни догађај, овај медицински техничар скромно истиче да су његове колеге уложиле подједнак труд да порођај прође у најбољем реду и да Наташа и њена беба буду добро и здраво.


“Прелеп је осећај породити некога и видети срећу на лицима родитеља. Није први пут да имамо овакве интервенције у Хитној служби, али је у овој години Николета прва беба која је рођена у нашој установи", каже Никола.


Глишић се захвалио Николи и свим запосленима у Хитној служби што су увек ту за грађане Младновца спремни да им несебично и пожртвовано притекну у помоћ и пожелео да у Младеновцу буде што више новорођених беба.


Пријему је присуствовала чланица Већа Сузана Васић која је заједно са Николом посетила породицу Димитријевић, честитала родитељима на принови и уручила на поклон беби пакет.

HitnaNS1
HitnaNS2
HitnaNS3

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.