logo

Актуелности

У гостима код пријатеља у Републици Српској

Ученици Основне школе „Бора Лазић“ из Влашке посетили су вршњаке из Основне школе ,,Пале" у Републици Српској. У делегацији која је посетила Пале, поред ученика и наставника школе, били су и представници Градске општине Младеновац и представници Удружења ,,Од предака за будућност".


Након што су општине Пале и Младеновац прошле године потписале Протокол о сарадњи, овом приликом и основне школе ,,Бора Лазић" и ,,Пале" озваничиле су сарадњу потписивањем Протокола којим ће додатно унапредити активности у свим заједничким активностима.


У част Дана државности Србије, у оквиру традиционалне манифестације „Сретењски дани“, у Културном центру Пале одржана је приредба „Српчад Србији“ коју су припремили ученици Средњошколског центра „Пале“, Дечијег центра „Бубамара“, ученици Основне школе „Пале“ и гости из Основне школе „Бора Лазић“ из Младеновца.


Током боравка на Палама, ученици су један дан провели на часовима својих домаћина и на тај начин упознали начин рада у овој школи. Посетили су Јахорину и дан провели у санкању и игри на снегу са својим другарима.


Вратили су се препуни предивних успомена којих ће се увек радо сећати.

UceniciRS1
UceniciRS2
UceniciRS3
UceniciRS4
UceniciRS5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.