logo

Актуелности

Помоћник градоначелника у Младеновцу

Помоћник градоначелника Београда, Данило Башић и чланови градског већа Зоран Костић и Марија Лековић, посетили су данас општину Младеновац како би се упознали са најважнијим инфраструктурним потребама наше општине.

Данашњем радном састанку са представницима града Београда, присуствовали су Дејан Чокић, председник ГО Младеновац, Милош Стојановић, заменик председника, чланови Већа - Драган Марковић, Драгослав Стојковић, Богдан Вуксановић, директор ЈП "ДИП", Момчило Давидовић и начелник општинске управе, Небојша Васић.

Иако су у првом плану данашњег састанка били приоритетни пројекти које би уз помоћ Града требало да се ураде у најкраћем периоду, било је говора и о развојним потенцијалима општине Младеновац и начинима за њихово остварење и конкретизовање кроз пројекте.

Између осталог, разговарало се и о могућностима за уређење зелене пијаце, сточне пијаце, прилазне петље ка новом градском гробљу, изградње школе и обданишта у насељу "25. мај". Такође, постигнут је договор да општина Младеновац изради комплетну понуду локација и зона, њиховог правног стауса и инфраструктурне опремљености како би се овај каталог нашао у једниственој понуди града Београда потенцијалним инвеститорима.

Ово је био први састанак са представницма градске власти, а договорено је да се ова пракса настави редовним посетама из градских секретаријата и стручних служби града Београда.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.