logo

Актуелности

Синдикати "Керамике" у општини

Представници радника "Керамика Младеновац" а.д. разговарали су данас са Дејаном Вићовцем, чланом Већа за пољопривреду и привреду о тренутном стању у овом предузећу.

Представници четири синдиката, "Независност", "АСНС", Самосталног синдиката и Новог синдиката Керамике, упознали су Дејана Вићовца са проблемима радника у "Керамици" и могућностима за превазилажење тешког положаја запослених у овом младеновачком предузећу.

Синдикати су упутили захтеве власницима овог предузећа у којима се тражи исплата заосталих примања, побољшање услова рада, указује на незаконито и неосновано повећање норми, непоштовање закона о безбедности на раду и неоправдано кажњавање радника.

Након разговора постигнут је договор да градска општина Младеновац помогне у организовању састанка између синдиката и власника предузећа како би дошло до разговора о решавању нагомиланих проблема 500 радника "Керамике".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.