logo

Актуелности

Одржана седница Већа

На данашњој седници Већа усвојен је предлог давања у закуп грађевинског земљишта на локацији која је предвиђена као индустријска зона.

Веће је једногласно усвојило тачку  Разматрање давања у закуп грађевинског земљишта на локацији која је предвиђена као индустријска зона. Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, рекао је да се ради о простору сточне пијаце који би се уредио као индустријска зона и који би се понудио евентуалним заинтересованим улагачима.

Под тачком Разно расправљало се о више тачака. Веће је усвојило Предлог решења о разрешењу Небојше Васића дужности начелника Управе градске оптшине Младеновац. Такође, Дејан Вићовац, упознао је већнике о понуди предузећа Велетржнице Београд о могућностима за докапитализацију која је од овог предузећа понуђена општинама. Драган Марковић предложио је да се почне са припремом документације за планирање уређења зелене пијаце по угледу на пијацу у Београдском блоку 44. Члан Већа, Драгослав Стојковић, инфоримсао је Веће о посети школе "Великог срца" у Новом Саду, комплексу школа за инклузивну наставу. Он је покренуо иницијативу о разматрању изградње сличног објекта у насељу "25. мај" који би подржао и град Београд.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.