logo

Актуелности

Обележен Дан планина

Поводом 11. децембра, међународног Дана планина, Одељење за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине општине Младеновац организовало је трибину о еколошким проблемима наше општине.

Политику градске општине Младеновац у области заштите животне средине јуче су представили Оливера Максимовић, члан Већа за комуналне делатности и заштиту животне средине, Драган Ивановић, начелник Одељење за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине и мр Весна Јанковић, дипл.инж. пејз.арх из Групе за заштиту животне средине овог Одељења.

На скупу којем су присуствовали представници младеновачких школа, комуналног предузећа и невладиних организација, представљен је Програм заштите животне средине за 2013. годину, а у оквиру њега  планиранa јe израда нацрта Локалног еколошког плана, превентиве мере, санационе мере, развој свести код грађана о заштити животне срединеи природним ресурсима и едукација омладине.

Посетиоци су попуњавањем анкетног упитника могли да дају своје мишљење о проблемима животне средине у Младеновцу.

Иначе, Уједињене нације су 11. децембар 2003 године, усвојиле као међународни Дан планина.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.