logo

Актуелности

Отворен шалтер катастра у Услужном центру

Републички геодетски завод отворио је данас пријемни шалтер у Услужном центру градске општине Младеновац.

Сарадњом градске општине Младеновац и Републичког геодетског завода (РГЗ) данас је у Услужном центру (Краља Петра I  бр.173) отворен пријемни шалтер за катастар непокретности. Отварањем шалтера излази се у сусрет грађанима који ће на једном месту моћи да добију увид у податке катастра непокретности за територију општине Младеновац.

Осим тога, грађани ће моћи да остваре увид о власништву и осталим правима на непокретности, а према најавамо из РГЗ-а ускоро ће им бити на располагању и дигитални катастарски план и адресни регистар.

Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, захвалио се Републичком геодетском заводу на отварању шалтера чиме је настављена дугогодишња успешна сарадња општине са овом установом.

– Ово је корак више у тој сарадњи са жељом да изађемо у сусрет суграђанима како би што пре дошли до тражених информација и докумената. Верујем да ће са овим шалтером то бити много ефикасније и једноставније.

Саша Ђуровић, помоћник дирекотра Републичког геодетског завода, истакао је да је служба у Младеновац урадила велики посао у претходном периоду израдом катастра непокретности чиме су створени услови за све грађане да остваре своја права.

– Следећи велики посао је израда дигиталних катастарских планова, дигиталних планова катастра водова и формирање квалитетног адресног регистра – рекао је Ђуровић.

Телефон новоотвореног шалтера је 011/ 8231-745

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.