logo

Актуелности

Скупштина против отварања Центра за азиланте

Сви одборници Скупштине градске општине Младеновац гласали су данас против оснивања Центра за азиланте у Малој Врбици.

На данашњој ванредној седници општинске Скупштине сазване због тренутне ситуације око највљеног отварања Центра за азил у бившој војној касарни у селу Мала Врбица свих 46 присутних одборника гласало је за Предлог закључка о противљењу Скупштине градске општине Младеновац оснивању новог Центра за азиланте у војном објекту у Малој Врбици.

Једногласну подршку одборника добила је и друга тачка дневног реда – Предлог закључка којим се овлашћује председник градске општине Младеновац да у сарадњи са Јавним правобранилаштвом покрене иницијативу код надлежних органа ради преузимања у јавну својину војног комплекса у Малој Врбици.

У оквиру треће тачке дневног реда – Предлози решења о престанку мандата и именовању директора Спортско рекреационог центра "Љубомир Ивановић Геџа", за новог директора Скупштина је именовала Александра Ранисављевића, тренера каратеа. Досадашњи директор Спортског центра, Драгољуб Милошевић је поднео оставку.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.