logo

Актуелности

Веће усвојило Предлог ребаланса буџета

Чланови Већа градске општине Младеновац данас су усвојили предлог ребаланса буџета о којем ће одборницима Скупштине расправљати на предстојећем заседању.

Такође, Веће је на данашњој седници дало предлоге Административно - мандатној комисији за председнике и чланове Надзорних одбора општинских јавних предузећа. Већници су једногласно усвојили и предлог Одлуке о завршном рачуну буџета градске општине Младеновац за прошлу годину као и закључке о одређивању и промени назива једног броја улица на територији наше општине.

 


ДНЕВНИ РЕД


1. Предлог Закључка којим се утврђује предлог Одлуке о ребалансу буџета градске општине Младеновац за 2013. годину.

2. Предлог Закључка којим се Административно - мандатној комисији Скупштине градске општине Младеновац предлажу председник и члан Надзорног одбора ЈКП "Младеновац", Младеновац.

3. Предлог Закључка којим се Административно - мандатној комисији Скупштине градске општине Младеновац предлажу председник и члан Надзорног одбора ЈКП "Пијаце Младеновац", Младеновац.

4. Предлог Закључка којим се Административно - мандатној комисији Скупштине градске општине Младеновац предлажу председник и члан Надзорног одбора ЈП "ДИП Младеновац", Младеновац.

5. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета градске општине Младеновац за 2012. годину

6. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о изменама и допунама Програма уређења грађевинског земљишта на територији градске општине Младеновац за 2013. годину.

7. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку Председника Градске општине Младеновац број II-00-06-3/535/2013 од 8.5.2013. године о преносу и Одлуку Управног одбора ЈКП "Пијаце Младеновац" бр. 1013 од 17.5.2013. године, о прихватању права коришћења на стану број 11 у ул. Јанка Катића бр.13 у Младеновцу.

8. Предлог Одлуке којом се усваја мишљење Јавног правобранилаштва градске општине Младеновац, бр. Р 63/2013 од 2.4.2013. године.

9. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Изјашњење Јавног правобранилаштва градске општине Младеновац бр. Р 295/2012 од 15.5.2013. године.

10. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Предлог Решења о одређивању назива улице у  КО  Међулужје и КО Варош Младеновац (и то за ул. Милоша Степића).

11. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Предлог о промени назива улице у  КО  Границе (промена назива улице "Трњак" у улицу "Миодрага Петровића").

12. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Предлог Решења о одређивању назива улице у КО Границе (и то за ул. Зорана Радмиловића и ул. Душанова).

13. Предлог Решења којим се поништава Одлука о избору пројеката невладиних организација који се финансирају из буџета градске општине Младеновац у 2013. години бр. II-00-06-3/490/2013, од 26.4.2013. године.

14. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о измени Одлуке о установљењу Шумадијских метафора.

15. Разно.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.