logo

Актуелности

Асфалт у Влашкој и Рајковцу

Екипе "Београд пута" завршиле су асвалтирање Бањичке и Београдске улице у селима Влашка и Рајковац у укупној дужини од 1.100 метара.

Како нам је рекао Драган Марковић, члан Већа за за грађевинарство и инфраструктуру, инвеститор је Дирекција за путеве града Београда, која је ове године финасирала и изградњу 1.800 метара Брђанске улице у Шепшину и почетак радова на улици Живојина Мишића у Међулужју.

– Једна екипа "Београд пута" је стално ангажована на територији општине Младнеовац, на поправкама градских улица, локалних и некатегорисаних путева као и свих тротоара тако да оштећења на улицама грађани могу пријавити градској општини Младеновац, односно мени, или стручној служби ЈП "ДИП Младеновац" – рекао је Марковић.

Он је додао да је ово године на територији наше општине планирано асвалтирање око шест километара путева што је знатно мање од годишњих просека минулих година који се кретао око 20 километара.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.