logo

Актуелности

Мермер за добродошлицу у Младеновац

 

Фирма "Omya Венчац" из Аранђеловца поклонила је градској општини Младеновац бели мермер са уклесаним називом града са једне и општинским грбом са друге стране.

Бели венчачки мермер је постављен на уласку у Младеновац, на раскрсници код хотела "Драпшин", а поклон је фирме "Omya Венчац" из Аранђеловца која је организовала вађење и овог обележја.

Како нам је рекао Милан Богдановић, технички директор "Omya Венчац", поклон је знак да се ова компаније понаша као друштвено одговорна фирма.

- Ми сваки дан пролазимо кроз Младеновац и волимо да видимо свој камен поред пута. Такође, овај поклон је знак пажње према општини Младеновац са којом имамо дугогодишњу успешну сарадњу и са вашим председником кога изузетно ценимо. Иначе, камен долази из рудника који је основан 1881. године, а који је непрекидно радио и током Првог и Другог светског рата - рекао је Богдановић.

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.