logo

Актуелности

Дан жалости у Младеновцу

Веће градске општине Младеновац на данашњој седници прогласило је среду 18.12.2013. године, Даном жалости на територији градске општине Младеновац, поводом погибије троје малолетне деце 17.12.2013. године у селу Велика Крсна.

Дан жалости означава се обавезним истицањем застава Републике Србије, Града Београда и Градске општине Младеновац на пола копља, на свим зградама у којима је седиште или се обавља делатност органа градске општине Младеновац, као и јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац, као и зградама у којима правна лица имају седиште или обављају своју делатност односно у којима физичка лица обављају самосталну делатност на територији градске општине Младеновац.

На Дан жалости не могу се одржавати забавне приредбе.

Правна лица која обављају радио-телевизијску делатност, на територији градске општине Младеновац, своје програме морају прилагодити обележавању Дана жалости, нарочито на начин да ће емитовати програме који по својој природи одговарају обележавању тог дана.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.