logo

Актуелности

Премештен пункт народне кухиње

Пункт народне кухиње у Младеновцу који се налазио у згради Спортског центра пребачен је у објекат Месне заједнице "Баташево". Пункт је измештен по налогу противпожарне инспекције.

Градска општина Младеновац је, према потписаном Протоколу са  Градским центром за социјални рад, у обавези да обезбеди онолико пунктова колико има кориника народне кухиње. Тренутно, постоје два пункта, у Сенаји где се дели девет оброка и нови, у објекту МЗ "Баташево", где се свакодневно подели 571 оброк. Храна за кориснике народне кухиње спрема се у кухињама Војске Србије у Београду, чије особље ради и на подели оброка.

– Објекат Mесне заједнице "Баташево" је уређен, опремљен за кориснике и мислим да су општи услови далеко бољи него на старој локацији – рекла је Гордана Миловановић, начелник Управе градске општине Младеновац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.