logo

Актуелности

Почело асфалтирање у Међулужју

Радници ЈКП "Младеновац" почели су данас радова на постављању струганог асфалта у Међулужју. Градска општина Младеновац купила је од предузећа "Путеви Србије" количину од око 5.000 тона струганог асфалта за покривање  некатегорисаних путева на територији наше општине.

Градска општина Младеновац потписала је уговор о куповини струганог асфалта са предузећем "Путеви Србије". Купљена је количина од око 5.000 тона струганог асфалта, а асфалтираће се некатегорисани путеви и све улице које су у надлежности општине Младеновац.

Према речима Горана Секулића, члана Већа градске општине Младеновац, данас су почели радови на асфалтирању улице "Косте Васичића" у Међулужју, у дужини од око 300 метара.

– Планирамо да са овом количином од 5000 тона урадимо око четрдесет улица, просечне дужине од 300 до 350 метара, на целој територији општине Младеновац. Ове године ће се радити колико нас време послужи, а трудићемо се да искористимо сваки леп дан да се одради по нека улица. После Међулужја, прелази се у Рајковац, Ковачевац, Влашко Поље, Велику Иванчу, а затим, по плану, и у друге делове општине –  каже Секулић.

  

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.