logo

Актуелности

Одржана ванредна седница Већа

Чланови Већа градске општине Младеновац на данашњој седници једногласно су усвојили измене и допуне Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Управи градске општине Младеновац.

Веће је једногласно и без расправе усвојило : Предлога закључка којим се даје сагласност на Предлог Правилника о изменама и допунaма Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Управи градске општине Младеновац.

 

 

Под тачком Разно, усвојен за Закључак о неопходности изградње објеката којим би се спречио неконтролисани излазак моторних и других возила са споредних путева на магистрални пут - Газелу. Такође, потребно је поставити објекте који би успорили и онемогућили кретање возила из свих праваца, преко законом дозвољене брзине, кроз насељено место. У Закључку се наводи да би предузимање ових мера свеле на минимум и спречиле настанак саобраћајних несрећа. Усвојени закључак достављен је ЈП "Путеви Србије" и Секретаријату за саобраћај града Београда.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.