logo

Актуелности

Помоћ за породицу Стојић

Поводом тешке материјалне ситуације у којој се налази шесточлана породица Стојић из Баташева, питали смо др Зорана Милетића, члана Већа ГО Младеновац, колико је градска општина Младеновац, помогла овој породици.

- Исплаћена је једнократна новчана помоћ из буџета општине Младеновац, преко Решења Центра за социјални рад у износу од 50.000 динара. Урађен је бесплатан прикључак за воду од стране ЈКП "Младеновац", а на личну молбу председника општине Дејана Чокића, власник предузећа "Енмон" донирао је комплетну опрему за купатило (плочице, санитарије, арматурни комплети за воду...) у вредности од око 100.000 динара.

Такође, стовариште "Лукић", донирало је комплетан грађевински материјал за зидање (цемент, блокови, итд.) - рекао је др Зоран Милетић, члан Већа градске општине Младеновац. Он је додао да је приликом посете породици Стојић сакупљено око 20.000 динара од стране чланова Већа и предато породици на руке.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.