logo

Актуелности

Велика донација Дому културе у Влашкој

 

Београдска фирма "Инграп - омни" донирала је 2.765.300 динара без ПДВ-а, за набавку материјала и обављање радова на поправци крова Дома културе у Влашкој. Привремени орган градске општине Младеновац се у име мештана Влашке и свих Младеновчана захваљује фирми на овом изузетном гесту добре воље и друштвене одговорности.

На седници Привременог органа одржаној 21. августа усвојен је закључак којим се прихвата донација Друштва за ижењеринг, грађевинарство и промет робе на велико и мало "Инграп-омни" на санацији крова Дома културе у Влашкој. Председник привременог органа, Владан Глишић, овлашћен је да потпише Уговоро о донацији између Градске општине Младеновац и донатора, фирме "Инграп-омни".

- Ово је само почетак једног супротног процеса од некадашњег који се заснивао на извлачењу пара из општине. Ми ћемо се борити да привучемо људе који кроз донације желе да оставе нешто нашем граду. Драго ми је да су ту нашу спремност и вољу почели да препознају и донатори. Ја бих се у лично име и у име Привременог органа најискреније захвалио фирми на овој изузетној донацији. Потписаћемо Уговор о донацији и још једном се тим људима захваљујем, нарочито сада када је општина остављена у катастрофалној финансијској ситуацији да сама не може да финансира овакве пројекте - рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.