logo

Актуелности

Младеновац показао солидарност

 

Поводом хуманитарне утакмице у акцији прикупљања новца за лечење седмогодишњег Виктора Николића, медијма су се обратили представници организатора, градске општине Младеновац и Радија "Хелп".

У име градске општине Младеновац, градски одборник Горан Спасојевић,рекао је да је Младеновац град који је показао какви смо када је најтеже. Он се захвалио појединцима, фирмама, јавним предузећима, школама и свима који су куповином карти и уплатама на рачун допринели овој акцији.

– Ова акција се наставља све до почетка новембра када је заказана операција, а циљ нам је да прикупимо сав новац потребан за операцију.

Милена Рајак Николић, мајка седмогодишњег Виктора, захвалила се свима који су учествовали у хуманитарној акцији.

– Захваљујем се Привремном органу градске општине Младеновац, првенствено господину Спасојевићу и господину Станковиићу из Радија "Хелп" који су водили ову акцију. Болест мога сина је таква да убрзава раст тумора, а због сложености болести нисмо имали других могућности сем операције на приватној клиници јер су претходне четири операције биле критичне.

Небојша Станковић, уредник Радија "Хелп", рекао је да је до сада продато око 3.200 карата. Он се захвалио већини грађана Младеновца који су се одазвали акцији као и бројним медијским кућама које су подржале и промовисале хуманитарну утакмицу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.