logo

Актуелности

Асфалтирање пута у Шепшину

 

Радови на асфалтирању Млинске улице у Шепшину приводе се крају. Улица која пролази кроз центар села дугачка је преко 800 метара.

Заједничким улагањем Града Београда и градске општине Младеновац од 10.000.000 динара асфалтира се Млинска улица у Шепшину, најважнија саобраћајница за око 800 мештана села.

Како је рекао Владан Глишић, председник Привременог органа, асфалтирање центра Шепшина представља једну од највећих инвестиција у инфраструктуру овог села.

– Делим задовољство колега из Привременог органа што смо коначно успели да урадимо овај пут у Шепшину који је годинама уназад избациван из планова асфалтирања. Видели сте да овде има домаћинстава у којима живе по три генерације укућана и основна намера нам је била да им омогућимо пристојне животне услове.

Приоритет у раду биће и даље равномерно улагање по свим месним заједницама, сеоским и градским, а мислим да је Шепшин најбољи доказ за то.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.