logo

Актуелности

Опремање Клуба за тражење посла

 

Просторије у Центру за културу опремљене су за потребе рада Клуба за тражење посла. Оснивање Клуба предвиђено је Пројектом "Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама", који финансира Европска унија.

Члан Привременог органа, Саша Вићентијевић, потписао је крајем прошле године Споразум између Националне службе за запошљавање и градске општине Младеновац о оснивању Клуба за тражење посла.

Вићентијевић се у име градске општине Младеновац захвалио Центру за културу и Националној служби за запошљавање.

- Једна смо од првих градских општина која је потписала уговор са Националном службом за запошљавање. Велику захвалност дугујемо Служби за запошљавање и директорима Горану Михајловић и Жељку Селимовићу. Према речима људи који координирају целим пројектом најадекватнији простор за учионицу је овај који смо добили од Центра за културу тако да захвалност дугујемо и директору Бранку Милорадовићу.

Градска општина Младеновац је учествовала са сопственим средствима у износу од 400.000 динара за адаптацију простора, а када за десетак дана буде инсталирана рачунарска опрема укупна вредност инвестиције ће бити око 25.000 евра. Такође, напоменуо бих и да ће једно лице испред Националне службе за запошљавање у овом Клубу наћи запошљење - рекао је Вићентијевић

Оснивање Клуба предвиђено је Пројектом "Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама". Како се у споразуму наводи, Клуб за тражење посла помаже незапосленима да усвоје вештине и знања потребна за активно тражење посла, подиже мотивацију незапослених да активно траже посао и пружа информације о слободним радним местима.

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.