logo

Актуелности

Реконструкција улице Краља Александра Обреновића

 

Екипе "Београд пута" завршавају реконструкцију улице Краља Александра Обреновића на потезу од зграде Поште до Гимназије.

Вредност радова је пет милиона динара, а инвеститор је Дирекција за путеве града Београда.

Како је рекао Владан Глишић, председник Привременог органа, градска општина Младеновац наставља са реализацијом послова који се изводе у сарадњи са градом Београдом. 
- Улица Краља Александра Обреновића, као једна од централних градских саобраћајница, изузетно је фреквентна, а имајући у виду да су се на више места отвориле пукотине на површинском делу асфалта реконструкција била је неопходна. Да смо сачекали још неколико месеци, појавиле би се ударне рупе тако да делујемо превентивно и санирамо коловоз како не бисмо дошли у ситуацију да крпимо рупе. Поред тога, примећено је да су шахте улегле и да их је потребно подићи, тако да ће и тај део посла бити урађен у склопу реконструкције ове саобраћајнице - рекао је Глишић и најавио да је до краја године, по усвајању новог буџета, у плану асфалтирање још 26 градских саобраћајница.

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.