logo

Актуелности

Почео са радом Клуб за тражење посла

 

Лиценцирани предавачи Националне службе за запошљавање (НЗС) отпочели су рад са првим групама полазника чиме је и званично почео са радом Клуб за тражење посла који се налази у просторијама Центра за културу Младеновац.

Како је из НЗС-а саопштено, полазници ће на предавањима моћи да усвоје знања и вештине потребне за активно тражење посла, одреде своје професионалне циљеве, повећају мотивацију, информишу се о слободним радним местима, конкуришу за посао, адекватно се представе послодавцу, а све у циљу повећања своје конкурентности на тржишту рада.

За програме који се обављају преко Клуба за тражење посла могу се пријавити сви грађани који су на евиденцији НЗС-а, уз услов да поседују трећи степен стручне спреме и минимум знања рада на рачунару.

 

Клуб је опремљен умреженим рачунарима, штампачима и видео пројектором. Учионица је предвиђена за 12 корисника.

Клуб за тражење посла у Младеновцу, основан је по пројекту Европске уније ИПА 2012 "Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама", а на основу сарадње са локалном самоуправом и Националном службом запошљавања.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.