logo

Актуелности

Састанак чланова Савета за безбедност

 

Чланови Савета за безбедност градске општине Младеновац, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и начелник Полицијске станице Младеновац, Ђорђе Бурдељ, разговарали су данас о безбедносним приликама на територији наше општине.

Тема данашњег разговора, између осталог, била је и разматрање видова сарадње и координације државних установа  у циљу унапређења безбедносне ситуације у Младеновцу. 

Говорећи о општој безбедности у месним зајдницама, начелник Полицијске станице Младеновац, Ђорђе Бурдељ, рекао је да се оснивањем и радом Савета за безбедност градске општине Младеновац, успоставио знатно ближи контакт између грађана и полиције. Он је подсетио да се највећи број прекршаја и кривичних дела почини у централним месним заједницама, пре свега због густине насељености и фреквенције људи и возила.

 

Глишић је рекао да ће сви проблеми и сугестије безбедносне природе бити детаљно разматрани на општинском Савету за безбедност.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.