logo

Актуелности

Свечаност на "Црквенцу" у четвртак 15. септембра

 

Градска општина Младеновац организоваће и ове године свечаност поводом годишњице освећења Спомен - чесме "Црквенац", у четвртак 15. септембрa са почетком од 12 сати на платоу испред чесме.

Програм почиње у 12,00 часова на "Црквенцу" полагањем венаца на чесму. Венце ће положити представници амбасада, Министарства за рад, запошљавања, борачка и социјална питања, Министарства одбране, Града Врања, градске општине Младеновац и Удружења грађана. У културно - уметничком делу програма учествоваће ОМШ "Стеван Христић", ученици младеновачке Гимназије и Хор "Благовести".

Градска општина Младнеповац позива суграђане да присуствују програму обележавања овог значајног датума за Младеновац и Србију и тако још једном одамо пошту др Елси Инглис и храбрим женама из Шкотске које су представљале најјачу женску санитетску организацију на српском ратишту несебично пружајући лекарску негу рањеним српским војницима и оболелом становништву.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.