logo

Актуелности

Едукативна симулација саобраћајне несреће

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац обележиће Светску недељу сећања на жртве саобраћајних незгода. На платоу испред Спортског центра у петак, 18. новембра од 12 сати, биће одржана показна вежба - симулација саобраћајне незгоде.

На платоу испред Спортско-рекреационог центра "Љубомир Ивановић-Геџа" одржаће се показна вежба - симулација саобраћајне незгоде у којој ће учествовати Ватрогасно-спасилачка јединица Младеновац, младеновачки Црвени крст, Служба хитне помоћи и Полицијска станица Младеновац.

Грађани ће моћи да у контролисаним условима виде како изгледа акција спашавања унесрећених у саобраћајном удесу, како се снаћи у пружању прве помоћи, кога прво позвати и како реаговати у тим тренуцима. Показна вежба има за циљ указивање на значај поштовања саобраћајних прописа како би се избегле несреће на путевима.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.