logo

Актуелности

Помоћ при одабиру средње школе

 

Матуранти основних школа имају прилику да се на данашњем Сајму образовања упознају са понудом осам средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда. Сајам се одржава у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати.

Ученицима се представило осам средњих школа, Гимназија и Техничка школа из Младеновца, Економска школа и Машинска школа "Космај" из Сопота, Прва приватна Угоститељско-туристичка школа и Средња школа "Дрво арт" из Београда, Средња школа "Краљ Петар Први" из Тополе и Економско-угоститељска школа "Слободан Минић" из Аранђеловца.

Наставници и ученици су на својим штандовима делили брошуре, приказивали видео презентације и одговарали на питања ученика.

Сајам су посетили чланови Већа градске општине Младеновац, Дејан Степановић и Бојан Станојевић, који су будућим средњошколцима пожелели да упишу жељене школе. Степановић је рекао да овакви сајмови имају велики значај за матуранте и њихове родитеље јер им олакшавају предстојећи избор средње школе и будућег занимања.

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.