logo

Актуелности

Састанак са Саветима месних заједница

altПредставници градске општине Младеновац и Полицијске станице одржали су редован састанак са председницима и заменицима Савета месних заједница.

На данашњем састанку је, између осталог, речено да ће се радни састанци одржавати редовно како би се успоставио функционалан систем сарадње између градске општине Младеновац и мреже Савета месних заједница.

Шест безбедносних сектора Полицијске станице Младеновац направљени су како би се територијално и оперативно покрила градска општина Младеновац. Вође сектора, упознали су представнике Савета месних заједница са безбедносим стањем на њиховим територијама.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, начелник Управе градске општине Младеновац, Мирјана Симовић, општински јавни правобранилац Сања Радосављевић и начелник Одељења за општу управу Дијана Лазић Вулиновић, представили су методологију по којој ће се убудуће одвијати сарадња између Савета месних заједница и градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.