logo

Актуелности

Уручена јавна признања директорима школа

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је јавна признања Плакете градске општине Младеновац, Милисаву Томчићу, директору основне школе "Свети Сава" и Златку Милинковићу, бившем, дугогодишњем директору Гимназије у Младеновцу.

Јавна признања уручена су накнадно јер добитиници нису били у могућности да присуствују Свечаној академији поводом 2. августа, Дана општине Младеновац.

Плакета градске општине Младеновац додељена је Милисаву Томчићу, директору основне школе "Свети Сава", као знак признања за уложени труд на реализацији инвестиционих улагања која су допринела да ова школа буде модеран и функционалан објекат као и подизање нивоа материјално-техничких услова у интересу правилног одвијања наставног процеса.

Златку Милинковићу, бившем директору младеновачке Гимназије, Плакета је додељена за дугогодишњи педагошко-инструктивни рад, мотивацију наставника за иновирање наставног процеса и примену савремених метода, стручно усавршавање, развој добрих међуљудских односа и унапређење васпитног рада.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.